Om licensavtal för slutanvändare

Licensavtalet för slutanvändare (licensavtal) är ett bindande avtal mellan dig och AO Kaspersky Lab som innehåller de villkor enligt vilka du får använda programmet.

Viktigt: Läs igenom licensavtalet innan du börjar använda programmet.

Du kan läsa villkoren för licensavtalet i App Store.

Genom att installera Kaspersky Password Manager bekräftar du att du förstår och godkänner villkoren i licensavtalet. Om du inte godkänner villkoren i licensavtalet ska du inte installera Kaspersky Password Manager och inte använda programmet.